1.03.2019

Harmonogram działań towarzyszących realizowanych w ramach POPŻ Podprogram 2018 na miesiąc marzec 2019

Informujemy, że w miesiącu marcu 2019 r. działania towarzyszące w ramach POPŻ Podprogram 2018, prowadzone są według następującego harmonogramu:

 

– 04.03.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – Schronisko dla Mężczyzn im. św. Brata Alberta

– 06.03.2019 w godz. 09.00 – 13.00 -warsztaty dietetyczne i kulinarne – Schronisko dla Mężczyzn im. św. Brata Alberta

– 12.03.2019 w godz. 10.00 – 12.00 – warsztaty ekonomiczne z elementami niemarnowania żywności – świetlica w Borzęcinie ( gmina Dębnica Kaszubska )

– 13.03.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – świetlica w Charnowie ( gmina Ustka )

– 19.03.2019 w godz. 10.00 – 12.00 – warsztaty ekonomiczne z elementami niemarnowania żywności – Klub Seniora w Wicku

– 19.03.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – Biblioteka w Trzebielinie

– 25.03.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – Gminny Centrum Kultury w Czarnej Dąbrówce

– 26.03.2019 w godz. 10.00 – 12.00 – warsztaty ekonomiczne z elementami niemarnowania żywności- lokal przy ul. Jaracza 28  Słupsk

– 26.03.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne –  w Potęgowie

– 27.03.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – świetlica w Wieszynie ( gmina Słupsk )

– 28.03.2019 w godz. 10.00 – 12.00 – warsztaty ekonomiczne z elementami niemarnowania żywności – Gminny Ośrodek Kultury w Kołczygłowach

– 29.03.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – Gminny Ośrodek Kultury w w Kępicach

 

Do udziału w w/w zajęciach uprawniona jest każda osoba korzystająca z pomocy żywnościowej w ramach POPŻ Podprogram 2018