Bank Żywności w Słupsku

KRS: 0000294636

Jesteś tutaj: Strona główna POPŻHarmonogram działań towarzyszących realizowanych w ramach POPŻ Podprogram 2019 na miesiąc lipiec 2020

Harmonogram działań towarzyszących realizowanych w ramach POPŻ Podprogram 2019 na miesiąc lipiec 2020

Harmonogram działań towarzyszących realizowanych w ramach POPŻ Podprogram 2019 na miesiąc lipiec 2020

Informujemy, że w miesiącu czerwcu 2020 r. działania towarzyszące w ramach POPŻ Podprogram 2019, prowadzone są według następującego harmonogramu:

– 03.07.2020 r. w godz. 09:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności  – Gminny Ośrodek Kultury i Sportu w Wicku,

– 03.07.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Gminny Ośrodek Kultury i Sportu w Wicku ,

– 06.07.2020 r. w godz. 09:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Sala szkoleniowa Banku Żywności w Słupsku ul. Jaracza 28/LU,

– 06.07.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Sala szkoleniowa Banku Żywności w Słupsku ul. Jaracza 28/LU,

– 08.07.2020 r. w godz. 9:00 – 11:00 – warsztat ekonomiczny – Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Potęgowie,

– 09,07.2020 r. w godz. 9:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Ośrodek Pomocy Społecznej w Główczycach ,

– 09.07.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Ośrodek Pomocy Społecznej w Główczycach,

– 20.07.2020 r. w godz. 9:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Sala szkoleniowa Banku Żywności w Słupsku ul. Jaracza 28,

– 20.07.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Sala szkoleniowa Banku Żywności w Słupsku ul. Jaracza 28 ,

 

Do udziału w w/w zajęciach uprawniona jest każda osoba korzystająca z pomocy żywnościowej w ramach POPŻ Podprogram 2019.

Logotyp Urzędu Marszałkowskiego Województwa Pomorskiego

Przebudowa strony została sfinansowana ze środków otrzymanych od Województwa Pomorskiego, w ramach realizacji zadania publicznego
"O krok dalej - dalszy rozwój sieci dystrybucji żywności i wsparcia osób potrzebujących".