Bank Żywności w Słupsku

KRS: 0000294636

Jesteś tutaj: Strona główna POPŻHarmonogram działań towarzyszących realizowanych w ramach POPŻ Podprogram 2018 na miesiąc luty 2019

Harmonogram działań towarzyszących realizowanych w ramach POPŻ Podprogram 2018 na miesiąc luty 2019

Informujemy, że w miesiącu lutym 2019 r. działania towarzyszące w ramach POPŻ Podprogram 2018, prowadzone są według następującego harmonogramu:

 

– 06.02.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – świetlica we Wrzącej ( gmina Kobylnica )

– 11.02.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – CIS w Ustce

– 18.02.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – Klub Seniora w Wicku

– 18.02.2019 w godz. 10.00 – 12.00 – warsztaty ekonomiczne z elementami niemarnowania żywności- lokal przy ul. Jaracza 28  Słupsk

– 21.02.2019 w godz. 10.00 – 12.00 – warsztaty ekonomiczne z elementami niemarnowania żywności – Mieszkania Chronione ul. Grzybowa 2 Słupsk

– 25.02.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – Centrum Edukacji i Kultury w Damnicy

– 25.02.2019 w godz. 10.00 – 12.00 – warsztaty ekonomiczne z elementami niemarnowania żywności- lokal przy ul. Jaracza 28  Słupsk

– 26.02.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – Środowiskowy Dom Samopomocy w Potęgowie

– 27.02.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – Gminny Ośrodek Kultury, Sportu i Rekreacji w Choczewie

 

Do udziału w w/w zajęciach uprawniona jest każda osoba korzystająca z pomocy żywnościowej w ramach POPŻ Podprogram 2018

Logotyp Urzędu Marszałkowskiego Województwa Pomorskiego

Przebudowa strony została sfinansowana ze środków otrzymanych od Województwa Pomorskiego, w ramach realizacji zadania publicznego
"O krok dalej - dalszy rozwój sieci dystrybucji żywności i wsparcia osób potrzebujących".