Bank Żywności w Słupsku

KRS: 0000294636

Jesteś tutaj: Strona główna POPŻHarmonogram działań towarzyszących realizowanych w ramach POPŻ Podprogram 2019 na miesiąc luty 2020 r.

Harmonogram działań towarzyszących realizowanych w ramach POPŻ Podprogram 2019 na miesiąc luty 2020 r.

Harmonogram działań towarzyszących realizowanych w ramach POPŻ Podprogram 2019 na miesiąc luty 2020

Informujemy, że w miesiącu lutym 2020 r. działania towarzyszące w ramach POPŻ Podprogram 2019, prowadzone są według następującego harmonogramu:

– 07.02.2020 r. w godz. 09:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności  – Dom Sąsiedzki w Słupsku,

– 07.02.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Dom Sąsiedzki w Słupsku,

– 13.02.2020 r. w godz. 09:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Choczewo,

– 13.02.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Choczewie,

– 14.02.2020 r. w godz. 9:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Biblioteka w Kępicach,

– 14.02.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Biblioteka w Kępicach,

– 17.02. 2020 r. w godz. 9:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Schronisko dla mężczyzn im. św. Brata Alberta Koło Słupskie,

– 17.02.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Schronisko dla mężczyzn im. św. Brata Alberta Koło Słupskie,

– 18.02.2020 r. w godz. 9:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Świetlica w Bruskowie Wielkim,

– 18.02.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Świetlica w Bruskowie Wielkim ( gmina Słupsk)

– 20. 02. 2020 r. w godz. 9:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Gminne Centrum Kultury w Czarnej Dąbrówce,

– 20. 02.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Gminne Centrum Kultury w Czarnej Dąbrówce,

– 21. 02.2020 r. w godz. 9:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Potęgowie,

– 21. 02.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Potęgowie,

– 24.02.2020 r. w godz. 09:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Świetlica w Żelazie (gmina Smołdzino)

– 24.02.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Świetlica w Żelazie (gmina Smołdzino),

– 25.02.2020 r. w godz. 9:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Centrum Edukacji i Kultury w Damnicy,

– 25.02.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Centrum Edukacji i Kultury w Damnicy,

– 26.02.2020 r. w godz. 9:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Świetlica we Wrzącej (gmina Kobylnica),

– 26.02.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Świetlica we Wrzącej ( gmina Kobylnica),

– 27. 02.2020 r. w godz. 9:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Gminne Centrum Kultury w Cewicach,

– 27.02.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Gminne Centrum Kultury w Cewicach,

– 28.02.2020 r. w godz. 9:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Ośrodek Pomocy Społecznej w Główczycach,

– 28. 02.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Ośrodek Pomocy Społecznej w Główczycach,

 

Do udziału w w/w zajęciach uprawniona jest każda osoba korzystająca z pomocy żywnościowej w ramach POPŻ Podprogram 2019

Logotyp Urzędu Marszałkowskiego Województwa Pomorskiego

Przebudowa strony została sfinansowana ze środków otrzymanych od Województwa Pomorskiego, w ramach realizacji zadania publicznego
"O krok dalej - dalszy rozwój sieci dystrybucji żywności i wsparcia osób potrzebujących".