Informujemy, że w miesiącu lutym 2019 r. działania towarzyszące w ramach POPŻ Podprogram 2018, prowadzone są według następującego harmonogramu:
– 06.02.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – świetlica we Wrzącej ( gmina Kobylnica )
– 11.02.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – CIS w Ustce
– 18.02.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – Klub Seniora w Wicku
– 18.02.2019 w godz. 10.00 – 12.00 – warsztaty ekonomiczne z elementami niemarnowania żywności- lokal przy ul. Jaracza 28 Słupsk
– 21.02.2019 w godz. 10.00 – 12.00 – warsztaty ekonomiczne z elementami niemarnowania żywności – Mieszkania Chronione ul. Grzybowa 2 Słupsk
– 25.02.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – Centrum Edukacji i Kultury w Damnicy
– 25.02.2019 w godz. 10.00 – 12.00 – warsztaty ekonomiczne z elementami niemarnowania żywności- lokal przy ul. Jaracza 28 Słupsk
– 26.02.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – Środowiskowy Dom Samopomocy w Potęgowie
– 27.02.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – Gminny Ośrodek Kultury, Sportu i Rekreacji w Choczewie
Do udziału w w/w zajęciach uprawniona jest każda osoba korzystająca z pomocy żywnościowej w ramach POPŻ Podprogram 2018