Informujemy, że w miesiącu marcu 2019 r. działania towarzyszące w ramach POPŻ Podprogram 2018, prowadzone są według następującego harmonogramu:
– 04.03.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – Schronisko dla Mężczyzn im. św. Brata Alberta
– 06.03.2019 w godz. 09.00 – 13.00 -warsztaty dietetyczne i kulinarne – Schronisko dla Mężczyzn im. św. Brata Alberta
– 12.03.2019 w godz. 10.00 – 12.00 – warsztaty ekonomiczne z elementami niemarnowania żywności – świetlica w Borzęcinie ( gmina Dębnica Kaszubska )
– 13.03.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – świetlica w Charnowie ( gmina Ustka )
– 19.03.2019 w godz. 10.00 – 12.00 – warsztaty ekonomiczne z elementami niemarnowania żywności – Klub Seniora w Wicku
– 19.03.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – Biblioteka w Trzebielinie
– 25.03.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – Gminny Centrum Kultury w Czarnej Dąbrówce
– 26.03.2019 w godz. 10.00 – 12.00 – warsztaty ekonomiczne z elementami niemarnowania żywności- lokal przy ul. Jaracza 28 Słupsk
– 26.03.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – w Potęgowie
– 27.03.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – świetlica w Wieszynie ( gmina Słupsk )
– 28.03.2019 w godz. 10.00 – 12.00 – warsztaty ekonomiczne z elementami niemarnowania żywności – Gminny Ośrodek Kultury w Kołczygłowach
– 29.03.2019 w godz. 09.00 – 13.00 – warsztaty dietetyczne i kulinarne – Gminny Ośrodek Kultury w w Kępicach
Do udziału w w/w zajęciach uprawniona jest każda osoba korzystająca z pomocy żywnościowej w ramach POPŻ Podprogram 2018