Harmonogram działań towarzyszących realizowanych w ramach POPŻ Podprogram 2019 na miesiąc lipiec 2020
Informujemy, że w miesiącu czerwcu 2020 r. działania towarzyszące w ramach POPŻ Podprogram 2019, prowadzone są według następującego harmonogramu:
– 03.07.2020 r. w godz. 09:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Gminny Ośrodek Kultury i Sportu w Wicku,
– 03.07.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Gminny Ośrodek Kultury i Sportu w Wicku ,
– 06.07.2020 r. w godz. 09:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Sala szkoleniowa Banku Żywności w Słupsku ul. Jaracza 28/LU,
– 06.07.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Sala szkoleniowa Banku Żywności w Słupsku ul. Jaracza 28/LU,
– 08.07.2020 r. w godz. 9:00 – 11:00 – warsztat ekonomiczny – Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Potęgowie,
– 09,07.2020 r. w godz. 9:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Ośrodek Pomocy Społecznej w Główczycach ,
– 09.07.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Ośrodek Pomocy Społecznej w Główczycach,
– 20.07.2020 r. w godz. 9:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Sala szkoleniowa Banku Żywności w Słupsku ul. Jaracza 28,
– 20.07.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Sala szkoleniowa Banku Żywności w Słupsku ul. Jaracza 28 ,
Do udziału w w/w zajęciach uprawniona jest każda osoba korzystająca z pomocy żywnościowej w ramach POPŻ Podprogram 2019.