Informujemy, że w miesiącu wrześniu 2020 r. działania towarzyszące w ramach POPŻ Podprogram 2019, prowadzone są według następującego harmonogramu:
– 17.09.2020 r. w godz. 09:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności – Bank Żywności w Słupsku,
– 17.09.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny– Bank Żywności w Słupsku ,
– 17.09.2020 r. w godz. 09:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności– Gminny Ośrodek Kultury, Sportu i Rekreacji w Choczewie,
– 17.09.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Gminny Ośrodek Kultury, Sportu i Rekreacji w Choczewie,
– 22.09.2020 r. w godz. 09:00 – 11:00 – warsztat kulinarny z elementami niemarnowania żywności– Biblioteka w Trzebielinie,
–22.09.2020 r. w godz. 11:00 – 13:00 – warsztat dietetyczny – Biblioteka w Trzebielinie,
– 22.09.2020 r. w godz. 09:00 – 11:00 – warsztat ekonomiczny – Centrum Edukacji i Kultury w Damnicy
– 23.09.2020 r. w godz. 09:00 – 12:00 – warsztat ekonomiczny z elementami niemarnowania żywności – Świetlica w Żelazie,
– 28.09.2020 r. w godz. 09:00 – 12:00 – warsztat ekonomiczny z elementami niemarnowania żywności – budynek po starej szkole w Dębnicy Kaszubskiej
– 29.09.2020 r. w godz. 09:00 – 11:00 – warsztat ekonomiczny – Ośrodek Pomocy Społecznej w Cewicach,
– 29.09.2020 r. w godz. 11:30 – 13:30 – warsztat ekonomiczny – Gminny Ośrodek Kultury w Czarnej Dąbrówce,
Do udziału w w/w zajęciach uprawniona jest każda osoba korzystająca z pomocy żywnościowej w ramach POPŻ Podprogram 2019.